0
Nikola M. - 9.9.2019.
Uspješno obavljen prvi test dostave!

Danas smo testirali dostavu, naš prvi test dostave je uspiješno obavljen. Za dostavu paketa od trenutka narudžbe do trenutka dostave na kućnu adresu, usprkost gužvi u prometu i udaljenosti od 5.5 kilometara bilo je potrebno 33 minute. Veliko zadovoljstvo nam pruža činjenica da je ovakav način dostave jednostavan, brz i učinkovit za naše kupce.

 

Zašto odabrati nas?

Znanje i stručnost djelatnika, te ustrajnost na kvaliteti i svježini proizvoda. Svaka namirnica prije svog odabira prolazi strogi kriterij, gdje se okus, kvaliteta, svježina i domaće porijeklo stavljaju u prvi plan. Odabirom naše kutije proizvoda postajete članom "obitelji" koja konzumira samo najbolje i pomno birane namirnice.
zasto_odabrati_nas
U suradnji sa timom nutricionista za vas svaki tjedan pripremamo birano voće, povrće, orašaste i suhe plodove koje potom slažemo u kutije. U istima se nalaze točno pripremljene količine namirnica potrebne za recept. Važno je naglasiti ekonomičnost pripreme obroka po receptima,gdje vam na kraju tjedna ne ostaje ništa osim prazne kutije.