0
Volim naše...

Kutija s receptima

Dostava na vaša vrata ! Moje Zrno kutije su osmišljene da vam se olakša organizacija i pristup zdravijoj i ekonomičnijoj prehrani . U kutiji se nalazi pripremljeno VOĆE ,POVRĆE , ORAŠASTI PLODOVI, SUŠENO VOĆE, GRAHOVICE i MAHUNARKE potrebne za pripremu naših ukusnih recepata ! Vrijeme dostave od 1-7 radnih dana.

Jelovnik 16.12.2019. do 13.3.2020.
Info      Broj osoba: 2      
204,93 kn
"Kutija za 10 obroka" sadrži VOĆE, POVRĆE, ORAŠASTE PLODOVE, SUŠENO VOĆE, GRAHOVICE I MAHUNARKE potrebne za pripremu 10 obroka za 2 osobe. Recepte je osmislila Vedrana Dučkić mag. nutr. s ciljem da se našim kupcima olakša pristup pravilnoj prehrani. Osmislila je recepte po kojima možete voditi kontrolu unosa ugljikohidrata, masti i proteina u svoje tijelo. Ako želite napraviti prvi korak u promjeni vaših prehrambenih navika, ili vam trebaju nove ideje za kuhanje, sada je prilika! :)

Zašto odabrati nas?

Znanje i stručnost djelatnika, te ustrajnost na kvaliteti i svježini proizvoda. Svaka namirnica prije svog odabira prolazi strogi kriterij, gdje se okus, kvaliteta, svježina i domaće porijeklo stavljaju u prvi plan. Odabirom naše kutije proizvoda postajete članom "obitelji" koja konzumira samo najbolje i pomno birane namirnice.
zasto_odabrati_nas
U suradnji sa timom nutricionista za vas svaki tjedan pripremamo birano voće, povrće, orašaste i suhe plodove koje potom slažemo u kutije. U istima se nalaze točno pripremljene količine namirnica potrebne za recept. Važno je naglasiti ekonomičnost pripreme obroka po receptima,gdje vam na kraju tjedna ne ostaje ništa osim prazne kutije.